KHAS UNTUK YANG ADA MASALAH INI BERITA BAIK UNTUK ANDA !

CALIT CALIT TERUS DAPAT

TERBONGKAR! BAGAIMANA KAMI BERJAYA BANTU

0
KAUM ADAM MENAIKKAN AURA & PEMANIS DIRI

90% Kaum Lelaki mengalami masalah Bau Badan & Kurang Keyakinan. Sebab itu Anda Perlukan PHEROPRIME

MEMPERKENALKAN

PERFUME PENGASEH MODEN NO.1 DI MALAYSIA

Perfume Pemikat Wanita yang mempunyai kelasnya yang tersendiri dalam cara atau teknik memikat dan menawan hati sidia. Gunakan PHEROPRIME, sejenis hormon pemikat wanita semulajadi anda boleh

M E M I K A T, M E M P E R S O N A, M E N G U J A, dan  M E N G G O D A

PHEROPRIME SANGAT SESUAI DIGUNAKAN UNTUK

Betul ke PheroPrime ni sangat berkesan?

Jom Kita Tengok Apa Kata Pengguna Yang Lain

Cara Penggunaan PHEROPRIME

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal!

Kami sangat yakin PheroPrime mampu membantu anda menyelesaikan masalah aura dan keyakinan. Dah ramai yang kami bantu. Mungkin anda orang yang seterusnya.

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

ORDER SEKARANG, BARANG SAMPAI BARU BAYAR & NIKMATI DISKAUN TERHEBAT HARI INI SAHAJA!

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan kami akan menghantar 1 SMS tracking number terus pada anda. Tunggu barang sampai ditangan anda baru bayar pada posmen.

Dapatkan bonus istimewa dari PheroPrime

Hadiah Percuma Bernilai Sehingga RM100

Dapatkan hadiah percuma bernilai sehingga RM100. Kami menyediakan pelbagai bentuk hadiah seperti penghantaran percuma, car/room perfume

Penjimatan Sehingga RM220

Dapatkan Penjimatan hari ini, sehingga RM220 apabila anda membeli Set Borong PheroPrime

Bonus Aura Semulajadi

Ini bonus paling bernilai yang anda akan dapat iaitu bonus aura, anda akan rasa lebih yakin selepas menggunakan PheroPrime ini, Nikmat ini manusia akan sanggup bayar berapa harga pun asalkan dapat disenangi orang sekeliling.

CEPAT BELI SEKARANG!! DISKAUN 60% DAN 4 BONUS FREE. PROMOSI TAMAT…

Hours
Minutes
Seconds

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

1. TICK PADA PILIHAN PAKEJ ANDA

2. ISI MAKLUMAT TEMPAHAN DENGAN LENGKAP

3. PILIH PEMBAYARAN COD ATAU ONLINE BANKING

4. KLIK PADA BUTANG “PLACE ORDER !”

TRACKING AKAN DIHANTAR MELALUI SMS DALAM MASA 24HR.

POSMEN KURIER SERVIS AKAN MENGHUBUNGI ANDA UNTUK PENGHANTARAN.

BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Dengan setiap Pembelian 2 BOTOL dan keatas akan disertakan FREEGIFT

Dan juga Hadiah CABUTAN BERTUAH yang menarik menanti anda

Choose Your Products

Product
Quantity
Price
MEN SET BORONG(3 BOTOL) (#63)
+ Freegift
RM140.00
Hot Sales
MEN SET COMBO(2 BOTOL) (#62)
+ Freegift
RM100.00
MEN SET OFFER(1 BOTOL) (#61)
No Freegift
RM70.00
SET MIX COMBO ( 1xMen + 1xWomen) (#65)
+ Freegift
RM100.00

Billing details

Your order

Product Subtotal
MEN SET BORONG(3 BOTOL)  × 1 RM140.00
Subtotal RM140.00
Shipping
Total RM140.00
  • ✔️Barang Sampai Baru Bayar
    ✔️Caj COD RM10
    ✔️Barang Sampai 3-5Hari Bekerja

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

FAQ

Setiap haiwan di muka bumi (termasuk manusia) menghasilkan dan bertindakbalas terhadap pheromones. Ia adalah sel hormon yang dikeluarkan melalui liang peluh dan hampir tidak BERBAU. Pheromone hanya dapat dikesan oleh organ (VNO) veromenasal yang terdapat pada pangkal hidung. Pheromones adalah hormon pemikat wanita paling berkuasa di dunia!

Ada lelaki yang boleh menghasilkan pheromones secara banyak, manakala ada sebahagian lelaki mengeluarkan pheromones terlalu sedikit dan mungkin tiada langsung. Lelaki-lelaki ini, yang mampu mengeluarkan pheromone dengan banyak secara semulajadi, mungkin anda lihat, mereka kelihatan lebih berkarisma dan punyai aura yang menakjubkan! Kadang-kadang, walaupun rupa mereka tidak menawan, tiada duit yang banyak, mereka dapat menawan gadis-gadis yang sangat cantik dan rupawan! Itulah yang dikatakan (body chemistry) daya bau badan yang mampu memikat – atau mungkin mereka telah menggunakan kuasa Phero PRIME!

Diantaranya:

  • Andros tadienone
  • Andros tatrione
  • Andros tenol
  • 3-epi-Andros tenol
  • Andros tenone
  • Andros terone
  • 3-epi-Andros terone
  • Dehydro epiandros terone
  • Estrate traenol
  • Social hormones

Pheromones Phero PRIME kami dapat bertahan sekurang-kurangnya 6-12 jam apabila dikenakan pada pakaian.

Seperti testimoni pelanggan-pelanggan yang sudah mengalaminya sendiri, yang pasti anda akan dapat pujian tentang bau, kerana bau PheroPRIME tidak seperti wangian biasa, dan seterusnya anda akan mengalami kesan-kesan yang lebih serius seperti diminati, disanjungi, disukai ramai, rasa yakin, lebih aura, senang berurus niaga, orang disekeliling selesa dengan anda, jika sudah berkahwin, pasangan anda akan lebih ghairah ketika bersama.

Tidak ada kesan sampingan, menggunakan bahan natural dan tidak berunsurkan amalan negatif.

Boleh. Produk ini tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan atau alkohol. Tiada Alkohol.Boleh di pakai untuk solat.

Kebanyakan jenama lain, mempunyai campuran pheromones yang tidak seimbang, Phero PRIME dicipta bukan untuk memikat binatang atau haiwan. Ia dirumus untuk memikat manusia. Kebanyakan produk pheromones yang berada di pasaran, menggunakan pheromones sintetik haiwan, kerana ia murah dan mudah untuk dihasilkan secara banyak. Phero PRIME bukan mengenai kuantiti, tetapi ia mengenai kualiti dan dicipta khusus untuk memikat manusia.

Apa yang akan anda miliki nanti adalah pheromones sintetik manusia yang tinggi nilainya, pada gred yang paling tulen, 100% (androstenone) 5-Alpha-Androst-16-En-3-One tiada campuran pheromones lain. Tetapi Phero PRIME tidak berhenti di situ, produk lain mendakwa paling berkuasa, tetapi Phero PRIME adalah satu-satunya jenama yang dikeluarkan oleh makmal Novartis Lab di Sweden yang dibenarkan dijual di USA dan ASIA dengan 25x ganda kepekatan bahan aktif. Ini bermakna 2.5 kali ganda lebih kuat dari jenama-jenama pheromones terkemuka! Bandingkan kami dengan pesaing-pesaing yang ada, anda akan dapati, tiada produk lain yang boleh menandingi Phero PRIME dalam pasaran sekarang

All Rights Reserved. SUPERFOOD DISTRIBUTION SDN BHD 
4297, Tingkat 1, Rumah Burung Walet, Kg Seberang Jerteh, Jalan Seberang Jerteh, 22000 Jerteh Terengganu.

Email: admin@sinimurah.com

PRIVACY POLICY

DISCLAIMER

PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

error: Content is protected !!
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...